larodhage.hsbbrfwebb.se|larodhage@hsbbrfwebb.se
Felanmälan2018-03-22T10:23:42+01:00

Alla fel ska anmälas till HSB Felanmälan.

Enligt bostadsrättslagen och föreningens stadgar får du, på egen bekostnad, göra en hel del förändringar i din bostadsrätt. Alla åtgärder som genomförs ska vara fackmässigt utförda.

Trots din rätt att göra många ändringar i lägenheten utan styrelsens tillstånd är ett gott råd att alltid rådfråga styrelsen. De besitter ofta kunskap om föreningens hus och kan ge dig goda råd innan arbetet startar. Eftersom föreningen är nyproducerad, finns det garantiåtaganden som kan påverka underhållsansvaret. Om du gör egna ingrepp i bostaden kan garantin falla.

I din bopärm finner du mer information om underhållsansvar och vad du som bostadsrättshavare har rätt att förändra i lägenheten.

Felanmälan

Klicka här för att komma till HSB formulär för felanmälan. Du kontaktas därefter av en entreprenör för att boka in en tid när felet kan åtgärdas.

Felanmälan kan också göras per telefon: 042- 19 95 90

Ansvaret för att fel åtgärdas följer föreningens stadgar och bostadsrättslagen. Det innebär att vissa fel är bostadsrättshavarens ansvar. Du får besked från felanmälan om det är du som kan vara betalningsansvarig för att åtgärda felet.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email